airain's FotoPage

By: ai rain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Friday, 6-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
sup?

 
 
 
Semalam..mengidam sup..huhu..kebetulan..ari tu ada sesaja gatal order ekor lembu dr internet(kami order halal food guna internet)...so,hari ni menu saya.."sup ekor lembu"...pastu,ada permintaan dr cik abg suruh saya hantarkan sedikit sup...saya kata.."ok"..sudahnya..inilah yg saya hantar utk dia..

sebenarnya..saya bkn buat sup ekor..tp..saya buat sup kayu..sebab,kerasnya ya amat..klo cerita pd mak,pasti mak gelakkan saya...ekekekek...

tapi,lepas saya habiskan 2ketul "kayu" yg ada dalam gambar ni...saya rebus lg ekor yg masih berbaki tu..kasik lembut sikit..huhu..melambung lah bil gas saya this month ..tapi..nk makan punya pasal..ngidam punya hal..no problem!

apa pun..saya ucapkan...

Selamat Tahun Baru utk semua dan Salam AidilAdha


Monday, 2-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kucing

meowwwww!
erk...senget laa
ahaks..ni laa pic asal..si kucing gemok yg bley dibuat gulai(bak kata cik wan)


Monday, 26-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tulip,Pisang,Kuning

 
 
 
View all 6 photos...
Semalam ani mimpi..tengok bunga..semuanya kaler kuning!


Saturday, 10-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Beku

 
 
 
View all 6 photos...


Sunday, 4-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Fuyu = Winter

 
 
 
View all 5 photos...
Hari pertama yuki(snow) menimbun kat tempat Ani..InsyaAllah,lepas ni..akan makin banyak dan makin menimbun yuki akan turun kat sini


p/s:kamera cikai jer..maka..pic pun biasa saja..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net